Identifikazio eremuaArea de identificación
| Erreferentzia kodeaCódigo de refencia | 
|---|
| BUA-AMB 0011302 | 
| IzenburuaTítulo | 
|---|
| Cuarta almoneda y remate de los aceites de oliva, de ballena y pescado curadillo. | 
| Hasiera dataFecha inicial | Bukaera dataFecha final | 
|---|---|
| 1625/02/04 | 1625/02/04 | 
| Deskribapen mailaNivel de descripción | Signatura topografikoaSignatura topográfica | DigitalizatutaDigitalización | 
|---|---|---|
| Dokumentu unitatea (pieza / eranskina) | L/017 · 101 · Pág. nº 123 · L/017-101 | Bai | 
| Saikapena Clasificación | 
|---|
| Beste dokumentu honen baitan Forma parte de este otro documento | 
|---|
Edukiaren eta egituraren eremuaArea de contenido y estructura
| Dokumentu mota Tipo de documento | 
|---|
| Testuala | 
Erlazionatutako dokumentazioaren eremuaArea de documentos relacionados
| Kopiei buruzko informazioa Existencia y localización de copias | |
|---|---|
| Egoera Estado | |
| Kopien kokapena Ubicación copias | Microfilm IRARGI 17A18; 17A19 | 
Deskripzioaren kontrolaren eremuaCampo de control de la descripción
| Deskribapen datakFecha de descripción | 
|---|
| 2006-10-16 | 
PDF: 
Euskarriak
Azpidokumentuak
Batere ez.
Ninguno.
