Identifikazio eremuaArea de identificación
| Erreferentzia kodeaCódigo de refencia |
|---|
| BUA-AMB 0010715 |
| IzenburuaTítulo |
|---|
| Tercera almoneda de carnes. |
| Hasiera dataFecha inicial | Bukaera dataFecha final |
|---|---|
| 1615/04/15 | 1615/04/15 |
| Deskribapen mailaNivel de descripción | Signatura topografikoaSignatura topográfica | DigitalizatutaDigitalización |
|---|---|---|
Unidad documental (pieza / adjunto) |
L/014 · 256 · Pág. nº 050 · L/014-256 | Sí |
| Saikapena Clasificación |
|---|
| Beste dokumentu honen baitan Forma parte de este otro documento |
|---|
Edukiaren eta egituraren eremuaArea de contenido y estructura
| Dokumentu mota Tipo de documento |
|---|
Testual |
Erlazionatutako dokumentazioaren eremuaArea de documentos relacionados
| Kopiei buruzko informazioa Existencia y localización de copias | |
|---|---|
| Egoera Estado | |
| Kopien kokapena Ubicación copias | Microfilm IRARGI 17A16; 17A17 |
Deskripzioaren kontrolaren eremuaCampo de control de la descripción
| Deskribapen datakFecha de descripción |
|---|
| 2006-10-16 |
PDF:
Soportes
Subdocumentos
Batere ez.
Ninguno.